Wie zijn wij
Wij zijn een gezellige groep theater(sport) liefhebbers. Elke maandagavond komen wij van 20:00 tot 22:00 uur bij elkaar voor een training in Arnhem. De trainingen zijn verdeeld over verschillende blokken met steeds een andere docent. Elke docent heeft zijn of haar eigen manier van werken en daardoor hebben wij een leuk afwisselend programma. In het ene blok duiken we bijvoorbeeld in de emoties, in een ander blok gaan we aan de slag met lange improvisatievormen en weer een andere keer spelen we vooral muziekgames. Bij het samenstellen van het programma kijken we samen wat ieders wensen zijn zodat we op basis daarvan de docenten in kunnen huren.

Onze trainingen
De groep bestaat momenteel uit 10 leden, zowel mannen als vrouwen, van verschillende leeftijden. Een impressie van onze groepsleden vind je op onze Facebookpagina. Als de coronamaatregelen het toelaat vinden we het ook gezellig om af en toe te borrelen of samen naar een theatersportwedstrijd van andere teams te gaan. Uiteraard alleen als je als speler hier behoefte aan hebt. Tijdens corona hebben we gewoon doorgespeeld via beeldbellen waardoor we een hecht team zijn gebleven. We hebben ons verbaasd hoeveel er online eigenlijk mogelijk is.

Aanmelden
Ben jij benieuwd of theatersporten bij 'Geen Brug te Ver' iets voor jou is? Dan mag je ons altijd benaderen via contact. Enige theaterervaring is wel gewenst, maar het hoeft geen ervaring met theatersport te zijn. Dit seizoen (2022/2023) is de groep compleet, maar je weet maar nooit of er in een volgend seizoen weer ruimte beschikbaar komt.