Wie zijn wij
Wij zijn een gezellige groep theater(sport) liefhebbers. Elke maandagavond komen wij van 20:00 tot 22:00 uur bij elkaar voor een training in Arnhem. De trainingen zijn verdeeld over verschillende blokken met steeds een andere docent. Elke docent heeft zijn of haar eigen manier van werken en daardoor hebben wij een leuk afwisselend programma. In het ene blok duiken we bijvoorbeeld in de emoties, in een ander blok gaan we aan de slag met lange improvisatievormen en weer een andere keer spelen we vooral muziekgames. Bij het samenstellen van het programma kijken we samen wat ieders wensen zijn zodat we op basis daarvan de docenten in kunnen huren.

Onze trainingen
De groep bestaat momenteel (seizoen 2023/2024) uit 8 leden, zowel mannen als vrouwen, van verschillende leeftijden. Een impressie van onze groepsleden vind je op onze Facebookpagina. We vinden het ook gezellig om af en toe te borrelen of samen naar een theatersportwedstrijd van andere teams te gaan. Uiteraard alleen als je als speler hier behoefte aan hebt. 

Aanmelden
Ben jij benieuwd of theatersporten bij 'Geen Brug te Ver' iets voor jou is? Dan mag je ons altijd benaderen via info@geenbrugtever.nl. Enige theaterervaring is wel gewenst, maar het hoeft geen ervaring met theatersport te zijn. Dit seizoen is er weer ruimte voor nieuwe leden. Meld je daarom snel aan, het is fijn als je in je e-mail vast aangeeft wat je ervaring is met theater(sport). We vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, daarom nodigen we geïnteresseerde leden uit om 2x mee te spelen zodat we van beide kanten kunnen kijken of het bevalt. We kijken uit naar je aanmelding!